112 câini fără stăpân, aduşi la adăpostul de lângă Canalul Plantelor

112 câini fără stăpân, aduşi la adăpostul de lângă Canalul Plantelor

În numai nouă zile lucrătoare de când municipalitatea, prin societatea comercială Giurgiu Servicii Locale S.A., a demarat acţiunea de strângere a câinilor fără stăpân de pe străzile oraşului, la adăpostul de lângă Canalul Plantelor au fost aduşi un număr de 82 de câini comunitari, la care se adaugă 30 de pui, aduşi împreună cu mamele lor. Aici, patrupedele sunt înregistrate, examinate medical, deparazitate, sterilizate şi vaccinate antirabic. De asemenea, li se oferă zilnic hrană.

Adăpostul pentru câini numără în prezent 212 patrupede, cu cei 100 de câini deja aflaţi în întreţinere. Conform Regulamentului de desfăşurare a activităţii serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân din municipiul Giurgiu, aprobat în şedinţa ordinară din 1 aprilie 2013, câinii sănătoşi pot fi revendicaţi sau adoptaţi fără perceperea vreunei taxe, iar cei care nu sunt revendicaţi vor fi îngrijiţi în adăposturi până când vor fi adoptaţi.

În cursul zilei de marţi, 18 iunie, echipa de hingheri a capturat 10 câini din zonele Giurgiu Nord, Ghizdarului, Istru, Spitalul Judeţean şi strada Nicolae Titulescu. S.C. Giurgiu Servicii Locale S.A. va continua acţiunea de strângere a câinilor fără stăpân, atât la sesizările scrise ale cetăţenilor, cât şi prin iniţiativă proprie.

Ultima modificare: 19.06.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Municipiul Giurgiu va fi gazda Ministrului Delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, dna. Maria Grapini

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.